10.6.2013

Siitä piti tulla tissis...

... mutta sitten törmäsin netissä tähän ja tykästyin. Sattumalta olin käynyt kirjastossa edellisenä päivänä ja lainannut Burda 9/12, jossa sattui olemaan juurikin tämä kyseinen malli. Ommellessa tein ihan superhölmöjä mokia ja sain purkaa saumuriommelta useampaan otteeseen. Pari isompaa ja monta pienempää mokaa siihen jäi, mutta lopputulokseen olen silti tyytyväinen. Nyt pitää vaan tilata tätä kangasta lisää, että saan tytölle jotain suloista samasta kankaasta ja voidaan sitten olla samiksia :) Kangasta ostin alunperin 1,2m ja leikkelin palat niin hölmösti, että jäljellä on lähinnä silppua. Hihat päätin jo alussa tehdä lyhyiksi, mutta enpä niistä tuon pidempiä olis saanukaan :D Samaisesta mallista löytyy ohjeompelus täältä




Ja vielä rynnäskuva tuosta etuosasta ja sen rypytyksistä...


Malli: Burda 9/12 nro 124
Kangas: Omppukangas Fabriinasta, ruskea trikoo muistaakseni EK:sta

Ihan mun malli! Kankaasta toki voi olla monta mieltä, mutta jotenkin kaikesta hempeydestä huolimatta tykkään siitäkin :) Ruskeat legginsit tekolistalle...




Serkukset kuin ilvekset :) Ottobren 3/13 Brave Firemen -mallilla tehdyt teepparit siskojen pojille. Krokotiilit ajelulla-kangas Metsolalta ja punainen trikoo Fabriinalta. Koot 104 ja 116.




6 kommenttia:

  1. Onpas sinun tunika hieno ja joskus vaan ommellessa ajatus katkeaa. Myös poikien paidat ovat hienot.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia kiitoksia :) Tuon tunikan kaavalla teen kyllä muutakin vielä.. Jospa ei tulis niin paljon mokailtua vol 2 kanssa :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitti :) Tykkään tuosta tunikasta kovasti ja pojat on näkyny paidat päällä useampaan otteeseen.

      Poista
  3. ootpas saanut kaikkea hienoa ommeltua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Tuohon tulee himo! Ja kamalat vierotusoireet kun on reissussa ilman ompelukonetta ja saumuria :) Onneksi puikot on edelleen helppoa ottaa mukaan!

      Poista